Imenco Bauer Hydraulics

Imenco Bauer Hydraulics er en pioner i utvikling av hydraulikk for det maritime markedet.

Flere tiårs leveranser av robust høytrykk hydraulikk har gitt Imenco Bauer Hydraulics en dyptgående kompetanse og erfaring i design og produksjon av hydrauliske sylindere, akkumulatorer og motorer for krevende anvendelser. 
Vi har produksjonsanlegg på Karmøy, Tysvær og i Ningbo (Kina)


Les mer »

 

Kompetanse og erfaring med høytrykks hydraulikk.

dcp 1121
Sylindere og akkumulatorer
Vi leverer sylindere for krevende anvendelser offshore, på skip og i landbasert industri. Sylinderne designes og produseres i overenstemmelse med krav fra våre kunder og ulike klassifiseringsselskap, og leveres med slaglengde opp til 10  meter og diameter opp til 800 mm.
Les mer »
bn1
Hydrauliske motorer
Imenco Bauer Hydraulics sitt produktutvalg av hydrauliske motorer inkluderer ulike standard motorstørrelser fra 1.0 liter/omdr. til 32.6 liter/omdr., med dreiemoment opp til 135 kNm.
Les mer »
dcp 0903
Service og vedlikeholdstjenester
Vi tilbyr vedlikehold, service og overhaling av hydraulisk utstyr.
Les mer »
martine photo
After Sales og reservedeler
Vi har et omfattende reservedelslager av pakninger og andre resevedeler. De delene vi ikke har på lager kan raskt produseres basert på vårt tegningsarkiv som dekker leveranser fra de siste 30 år.
Les mer »
180809%c3%b8e9408
Maskineringstjenester
Gjennom vår produksjon av hydrauliske sylindere har vi utviklet en spesialisert kompetanse og maskinpark for maskinering av lange sylindriske gjenstander.
Les mer om våre maskineringstjenester »
ingen-bilde
Anskaffelse og underleveranser
Gjennom våre selskaper i Kina (et produksjonsselskap og et handelsselskap) utfører vi anskaffelsestjenster og underleveranser for en rekke industrielle samarbeidspartnere. Hvis du ønsker å drøfte muligheten for et samarbeide på dette feltet - ta kontakt.